Translate

Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

Το πρωί ανώτατη τραπεζικός, το βράδι πόρνη πολυτελείας με στολή... ναζί


Ανώτατη υπάλληλος της Ολλαανδικής Κεντρικής Τράπεζας είχε ένα μάλλον... κίνκυ χόμπι, που λέμε και στην Ελλάδα, καθώς τα βράδια μεταμορφωνόταν σε πόρνη πολυτελείας, χρεώνοντας τους πελάτες της με μίνιμουμ 450 ευρώ, ενώ η αγαπημένη της στολή, λόγω του ότι είχε... πέραση στην εκλεκτή πελατεία της, ήταν αξιωματικού των ναζί.

Η Κοντσίτα Φαν ντερ Φαλ όπως είναι το... καλλιτεχνικό της όνομα, ήταν υπεύθυνη για τη διαδικασία επιλογής τραπεζικών υπαλλήλων που στελέχωναν τις τράπεζες της χώρας, μια διαδικασία ιδιαίτερα εξονυχιστική, κατά την οποία διερευνάται όλο το παρελθόν του κάθε υποψηφίου και το 36% "κόβεται" από την περαιτέρω αξιολόγηση με συνοπτικές διαδικασίες.



Οι... εξωτραπεζικές δραστηριότητες της 46χρονης κοπέλας πάντως δεν έγιναν αντιληπτές από τα εντεταλμένα ελεγκτικά όργανα της Κεντρικής Τράπεζας, δεδομένου ότι η ίδια θα έπρεπε να ελέγξει τον... εαυτό της.

Μεταξύ των δραστηριοτήτων που παρείχε ήταν "βασανισμός μορίου και μέζεων" που θα έλεγε και ο μισότρελλος ο Ζουράρις, καθώς και άλλα αντίστοιχα.

Διαβάστε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

WW2 Wrecks welcomes and encourages readers to comment and engage in respectful conversation about the content posted here.
We value thoughtful, polite and concise comments that reflect a variety of views.