Translate

Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

Από UFO... μυστικό όπλο των ναζί


Μια νέα τροπή, με ολίγη από... Χίτλερ, παίρνει η διαβόητη υπόθεση του... UFO που εντοπίστηκε στα σκοτεινά νερά της Βαλτικής. Μετά τη διαμάχη για το αν θα έπρεπε να λέγεται UFO (Unidentified Flying Object) ή... USO (Unidentified Submerged Object), δηλαδή Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενο Αντικείμενο (ΑΤΙΑ) ή Άγνωστης Ταυτότητας Βυθισμένο Αντικείμενο (ΑΤΒΑ), ένας Σουηδός απόστρατος του πολεμικού ναυτικού της Σουηδίας και ερευνητής του Β' Παγκοσμίου Πολέμου υποστηρίζει ότι πρόκειται για ένα ανθυποβρυχιακό όπλο των ναζί.

Ο Άντερς Αουτέλους θεωρεί ότι το περίεργο αντικείμενο είναι γερμανικής προέλευσης και έχει κατασκευαστεί από τσιμέντο και πλέγμα σύρματος, με στόχο να παραπλανά τα ραντάρ και τα συστήματα των υποβρυχίων.

Περισσότερο μυστήριο στην υπόθεση προκάλεσε η ανακοίνωση της ερευνητικής ομάδας που καταδύθηκε στο σημείο, σύμφωνα με την οποία τα ηλεκτρονικά συστήματα που χρησιμοποιούσαν σταματούσαν να λειτουργούν όταν βρίσκονταν πάνω από το σημείο και επαναλεριτουργούσαν όταν απομακρύνονταν από αυτό. 

Μέχρι να αποδειχθεί τι ισχύει πραγματικά, οι λάτρεις των συνωμοσιών, των εξωγήινων και της επιστημονικής φαντασίας θα... οργιάζουν.

Διαβάστε εδώ:  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

WW2 Wrecks welcomes and encourages readers to comment and engage in respectful conversation about the content posted here.
We value thoughtful, polite and concise comments that reflect a variety of views.