Translate

Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Υποβρύχιο κυνήγι για τον Μπιν Λάντεν



Ένα χρόνο και μια μέρα μετά την εκτέλεση του Οσάμα Μπιν Λάντεν από τις ειδικές δυνάμεις των ΗΠΑ στο κρησφύγετό του στο Πακιστάν, ο Μπιλ Ουώρρεν, ένας διάσημος αν και αμφιλεγόμενος, υποβρύχιος εξερευνητής, ετοιμάζει αποστολή για να εντοπίσει το πτώμα του.

Τα ερωτήματα βέβαια που προκύπτουν, αν όντως οι Αμερικανοί πέταξαν το πτώμα του στη βόρεια αραβική θάλασσα είναι πολλά: Πως σκοπεύει να εντοπίσει έναν ψύλλο στα άχυρα, ή ένα πτώμα ενός έτους στη θάλασσα για να είμαστε πιο ακριβείς; Γιατί επέλεξε το ορόσημο του ενός έτους μετά την εξόντωση του "Νο1 Δημόσιου Κίνδυνου" για να γνωστοποιήσει την πρόθεσή του;

Η απάντηση είναι μάλλον απλή: Για τη δημοσιότητα και την εμπορική εκμετάλλευση της αποστολής του. Ήδη τα τισέρτ που διαφημίζουν την πρόθεσή του πωλούνται έναντι 19,95 (ούτε καν 20 δηλαδή!) δολαρίων.


Ο Μπιλ Ουώρρεν μπορεί να είναι περήφανος για το επιχειρηματικό του δαιμόνιο, όσο για την αξιοπιστία του, ίσως τη βρει στην άβυσσο της θάλασσας.

Διαβάστε εδώ: http://binladenseahunt.com/



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

WW2 Wrecks welcomes and encourages readers to comment and engage in respectful conversation about the content posted here.
We value thoughtful, polite and concise comments that reflect a variety of views.