Translate

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

"Μαχαιριά" στο iPhone από τον συνιδρυτή της Apple




Ο Στιβ Βόζνιακ ο συνιδρυτής της Apple με τον Στιβ Τζομπς, μετά τη δήλωσή του ότι το λογισμικό Android της Google είναι πολύ ανώτερο του iOS της Apple, ξαναχτυπάει: Αυτή τη φορά έσπευσε να αποκτήσει το Samsung Galaxy Nexus από τα κεντρικά της Google και μάλιστα πόζαρε με χαρά με το καινούριο του κινητό ανά χείρας.


Πέρσι τον Οκτώβριο σε δηλώσεις του στην ολλανδική εφημερίδα De Telegraaf ο Βόζνιακ είχε δηλώσει ότι "το λειτουργικό σύστημα της Google φαίνεται ότι κερδίζει την κούρσα. Όπως τα windows κυριαρχούν στα PC, έτσι και η πλατφόρμα Android κυριαρχεί στα κινητά".


Στη συνέχεια, αφού δήλωσε ότι παρερμηνεύθηκαν οι δηλώσεις του, έσπευσε να ανασκευάσει και να δηλώσει ότι το κύριο τηλέφωνό του παραμένει το iPhone. 


Μετά του θάνατο του Τζομπς πάντως οι επικεφαλής της Apple θα πρέπει να αποδείξουν ότι μπορούν ακόμα να δημιουργούν την απαραίτητη "φασαρία" πριν από την κυκλοφορία ενός νέου προϊόντος τους και σίγουρα το ότι ο ιστορικός συνιδρυτής της εταιρείας ποζάρει με τη ναυαρχίδα του ανταγωνισμού ανά χείρας, δε βοηθάει στην εικόνα τους. 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

WW2 Wrecks welcomes and encourages readers to comment and engage in respectful conversation about the content posted here.
We value thoughtful, polite and concise comments that reflect a variety of views.