Translate

Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

Βρήκε "μήνυμα σε μπουκάλι" μετά από 108 χρόνια στη θάλασσα


Ένα απρόσμενο εύρημα επεφύλασσε ο περίπατος μιας γηραιάς κυρίας σε απόμακρη παραλία της νήσου Άμραμ στη Βόρεια Θάλασσα, καθώς εντόπισε ένα μπουκάλι με μήνυμα, όπως αναφέρει σε χαρακτηριστικό ρεπορτάζ της η εφημερίς "Ημερήσιος Τηλέγραφος".

Το σφραγισμένο μπουκάλι είχε μέσα του μια κάρτα και ένα μήνυμα που έγραφε "σπάστε το" και παρά τις προσπάθειες του συζύγου της Μαριάν Βίνκλερ, η οποία το είχε βρει, δεν κατάφερε να βγάλει το μήνυμα από το εσωτερικό του.

Έτσι, αναγκάστηκε να το σπάσει και μέσα βρήκε μια κάρτα η οποία ζητούσε από όποιον το έβρισκε να αναφέρει που το εντόπισε και να αποστείλει την κάρτα στο Κέντρο Υδροβιολογίας του Πλίμουθ στη Βρετανία. 

Ο Χορστ και η Μαριάν έπραξαν αυτό ακριβώς και προς έκπληξή τους πληροφορήθηκαν ότι το μπουκάλι που βρήκαν είναι το παλιότερο που έχει εντοπιστεί μέχρι σήμερα.

Η αστυνομία, όταν πληροφορήθηκε το συμβάν, αποφάσισε να τραγουδήσει, όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο (κρύο αστείο, ένεκα η εποχή ασούμε).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

WW2 Wrecks welcomes and encourages readers to comment and engage in respectful conversation about the content posted here.
We value thoughtful, polite and concise comments that reflect a variety of views.