Translate

Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

Οφσάιντ το σεξ λόγω... Μουντιάλ




Σε θέση… οφσάιντ -σύμφωνα με μια, αν μη τι άλλο, χιουμοριστική δημοσκόπηση μεγάλης εταιρίας προφυλακτικών σε δείγμα 2.000 ανδρών στη Βρετανία- βρίσκεται η σεξουαλική δραστηριότητα αυτές τις ημέρες, τουλάχιστον για το ανδρικό φύλο, καθώς το Μουντιάλ έχει κλέψει τις καρδιές δισεκατομμυρίων φιλάθλων, οι οποίοι προτιμούν να απολαύσουν έναν ποδοσφαιρικό αγώνα, παρά να επιδοθούν σε περιπτύξεις με το έτερόν τους ήμισυ, εφευρίσκοντας δικαιολογίες που θα έκαναν ακόμα και τις γυναίκες, γνωστές για την ευρηματικότητά τους, να ζηλέψουν.

Με το Παγκόσμιο Κύπελλο στη Βραζιλία να βρίσκεται σε εξέλιξη και δισεκατομμύρια ποδοσφαιρόφιλους να… ξημεροβραδιάζονται μπροστά στις οθόνες, φαίνεται ότι το ποδόσφαιρο εξοστρακίζει τη σεξουαλική δραστηριότητα από το… μενού των ανδρών, καθώς ένα διόλου ευκαταφρόνητο 40% όσων συμμετείχαν στην έρευνα δήλωσαν ότι θα απέρριπταν το ερωτικό κάλεσμα της συντρόφου τους, προκειμένου να παρακολουθήσουν απερίσπαστοι έναν αγώνα στην τηλεόραση. Ακόμα όμως και εκείνοι που θα υποκύψουν στα θέλγητρα της γυναίκας τους, παρά το ότι υπάρχει αγώνας στην τηλεόραση, θα επιδιώξουν την ταχεία… απεμπλοκή τους σε ποσοστό 42%, ή -προκειμένου να μην προκαλέσουν αντιδράσεις αντίστοιχες με εκείνες της… Λυσιστράτης- θα επιδιώξουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο την ανάπαυλα του ημιχρόνου, ή το μεσοδιάστημα ανάμεσα σε δύο αναμετρήσεις.

Υπάρχει όμως και ένα ποσοστό 37% ανάμεσα στους ερωτηθέντες, οι οποίοι δήλωσαν ότι θα συναινούσαν για σεξουαλική πράξη με τη σύντροφό τους, αρκεί φυσικά να έχουν το… δικαίωμα να ρίχνουν κλεφτές ματιές παράλληλα στην τηλεόραση. Ακόμα και αν δεν υπάρχει αγώνας όμως, το γενικότερο κλίμα του Μουντιάλ δε φεύγει από το μυαλό των ανδρών, με ένα ποσοστό 27% να παραδέχεται ότι ακόμα και κατά τη διάρκεια των περιπτύξεων σκέφτεται… κόντρες, σουτ, βαθιές μπαλιές, σέντρες και γκολ!

«Υπάρχουν βέβαια αρκετά κοινά μεταξύ ποδοσφαίρου και σεξ, όπως το πάθος, η ένταση, η απόδοση και βέβαια το… σκοράρισμα. Μέχρι σήμερα το στερεότυπο θέλει τις γυναίκες να εφευρίσκουν δικαιολογίες για να αποφύγουν το… πρεσάρισμα από τους άνδρες τους, αλλά φαίνεται ότι τουλάχιστον κάθε τέσσερα χρόνια έρχεται η σειρά τους να πάρουν την… εκδίκησή τους», αναφέρει στη χιουμοριστική ανακοίνωσή της η εταιρεία, αλλά αυτό που θεωρείται ανεπίτρεπτο για τους λάτρεις της στρογγυλής θεάς είναι το… «θέατρο», τουλάχιστον στο γήπεδο. Ένας στους τρεις άνδρες που συμμετείχαν στη δημοσκόπηση τόνισε ότι η προσποίηση τραυματισμού, ο εκβιασμός του πέναλτι ή της κάρτας είναι… χειρότερα από τη γυναίκα που υποκρίνεται σεξουαλική ικανοποίηση κατά τη διάρκεια της ερωτικής συνομιλίας.

ΒΟΧ
Ο δεκάλογος της ανδρικής… δικαιολογίας
  1. Θέλω να δω ποδόσφαιρο
  2. Με πονάει η πλάτη μου
  3. Είμαι κουρασμένος
  4. Έχω πονοκέφαλο
  5. Δούλευα μέχρι αργά
  6. Έχω πολλή δουλειά
  7. Έχω πιει πολύ
  8. Μπορούμε να το κάνουμε πιο μετά;
  9. Δεν αισθάνομαι καλά
  10. Πρέπει να ξυπνήσω νωρίς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

WW2 Wrecks welcomes and encourages readers to comment and engage in respectful conversation about the content posted here.
We value thoughtful, polite and concise comments that reflect a variety of views.